Perfecte blokken schaafijs

Bij Rocks vind je de perfecte blokken voor het serveren van schaafijs, ideaal voor zo’n heerlijk verkoelende consumptie op ieder zomers festival of onstuimig feest. Van de aanwezigheid van een kraampje met schaafijs gaat, door de diversiteit aan veelkleurig siroop en het voor je ogen schaven van het blok, direct al een zomerse feeststemming uit. Rocks ijsblokken zijn diepgevroren en worden gemaakt van gezuiverd water. Met een afmeting van 50x40x20 cm en een gewicht van circa 30 kg kun je hier heel wat tropische ijsjes van maken. Door een specifieke aanpak wordt voorkomen dat het blok ijs gaat scheuren, dit maakt de blokken ook wit. In de Verenigde Staten wordt een schaafijsje daardoor heel toepasselijk een ‘snow cone’ genoemd.

Rocks leverde al schaafijs aan diverse festivals, aan kleine zelfstandigen met een eigen kraam, voor tropical parties in cafés en clubs, maar ook als originele traktatie voor de kinderen op een groots opgezet huwelijksfeest. En het waren zeker niet alleen de kleintjes die daar in de rij stonden!
Of je nu zelf een kraam hebt voor zomerse dagen in het park, of schaafijs wilt gaan verkopen op je festival, in je club, of verantwoorde schaafijsjes met diksap of kokosmelk wilt uitdelen op een schoolfeest, de blokken schaafijs van Rocks, die je eenvoudig online kunt bestellen, zijn van de eersteklas kwaliteit die je zoekt. Bovendien levert onze eigen bezorgdienst de blokken ijs door heel Nederland.

Voor een geslaagd groots opgezet evenement of intiem feestje, met de blokken schaafijs van Rocks is de feestelijke toon al snel gezet.
Schaafijs verpakkingen

De Rocks schaafijs-blokken worden per stuk verpakt in transparante, vriesbestendige kunststof zakken welke voor bezorging worden verpakt in stevige, bedrukte kartonnen dozen zodat elk blok schaafijs keurig intact op de bestemming wordt afgeleverd. Op verzoek kunnen wij onze Rocks IJsblokken ook verpakken in speciale dik geïsoleerde polystyreen boxen, deze zijn ideaal voor zomerfestivals en natuurlijk voor meerdaagse events. Mocht je twijfelen wat voor jouw situatie de beste verpakking is, of je wilt een gecombineerde bestelling plaatsen van schaafijs met een van onze vele andere ijsproducten of horeca-verhuur, neem gerust contact op, dan nemen we samen de opties met je door.

Over de keuze voor juist Rocks schaafijs hoef je niet na te denken: dankzij de uitstekende kwaliteit van het gezuiverde water en het speciale fabricageproces ontstaat een uniek ijsblok dat de best mogelijke kwaliteit schaafijs biedt. Rocks levert dit schaafijs hygiënisch verpakt op elk gewenste locatie in Nederland. Geef je gasten een vleugje vakantiestemming met vrolijke schaafijs.

Rocks schaafijs;
de koelste oplossing voor elk evenement.