the Rocks catering geeft u rust

Rocks Catering geeft je alle vrijheid die je maar wilt voor de catering van jouw speciale event. Met onze vele, flexibele mogelijkheden kom je zeker uit op de ideale catering voor je gasten. Bij Rocks kun je de catering zo uitgebreid maken als je maar wilt of elegant eenvoudig houden; als je ons een offerte-aanvraag stuurt met een omschrijving van je wensen nemen wij op korte termijn contact op om samen tot het ideale hapje of menu te komen, met of zonder de drankjes.

Wij geven je onder meer de keuze gedurende het hele feest verrukkelijk kleine hapjes te serveren, van mediterrane mezze en antipasti tot mini-soepjes en oer-Hollandse snacks, geheel naar jouw wens. Of puur een mooi opgemaakt hapje tijdens het naborrelen aan het einde van een presentatie, en alle variaties daaromheen. Een 3-gangen diner? Wij vernemen graag je wensen. Je wilt een schitterend opgemaakt zeebanket? Wij horen graag voor hoeveel personen.

De Cateraars van Rocks brengen je event op een hoger plan, wij maken het je gasten graag naar de zin en dat proef je in iedere hap.
Catering op maat

Met Rocks Catering ben je gewoon zeker dat je de catering prima uit handen hebt gegeven. Je kunt bij ons voor je gasten een hip walking dinner plannen, waarbij je je gasten op zeer informele wijze laat genieten van een scala aan mooie, culinaire gerechtjes. Je kunt ook kiezen voor een volledig diner met een chef die op locatie, in het zich van je gasten, de sterren van de hemel kookt. Maar ook wanneer je op zoek bent naar een cateraar die enkel een smakelijke verwelkoming van je gasten wil verzorgen kun je contact opnemen met Rocks Catering om te vernemen wat er allemaal mogelijk is.

Van een elegante picknick als lunch tot een late night dinner, alles is te bespreken met Rocks en met ons uitstekende resumé ben je er zeker van dat alles tot in de details geregeld is.

Wij kunnen je meerdere zaken uit handen nemen door ook de wijnen en drankjes te verzorgen, maar Rocks kan bovendien het meubilair, het serviesgoed, bestek en glaswerk, de planten, tot en met het tafellinnen en de tent voor je verzorgen.
Bij Rocks heb je het helemaal voor het zeggen, we maken duidelijke afspraken over wat je van ons verwacht en vervolgens heb je geen omkijken meer naar de catering en aankleding, zo je maar wilt. Bij de ideale organisatie van een eersteklas event, of dit nu een persoonlijk jubileum is of een zakelijke aangelegenheid, is het wel zo prettig als je met vertrouwde partners werkt.

Stuur ons een offerte-verzoek met jouw wensen en laat je verrassen door het lekkere eten, de service en het gemak van samenwerken met Rocks.