Het beste crushed ijs, ijskoud bij the Rocks

Rocks crushed ice bestaat uit kleine losse droge brokjes ijs die worden gemaakt door onze standaard ijsblokjes fijn te malen. Ideaal voor de professionele opmaak van diverse buffetten, het koelen van wijnen en champagnes of het gekoeld presenteren van groente, fruit, vlees en vis. Gun je feest of evenement de mooie uitstraling van een vakkundig opgemaakt buffet of cocktailbar met eersteklas the Rocks crushed ice, in elk gewenste hoeveelheid. Dankzij de kwaliteit van het gezuiverde water en het speciale fabricageproces maakt the Rocks een uniek ijsblokje dat van iedere drank een zeer smakelijke dorstlessende verkoeling maakt, de crushed ice die wij daarvan malen is daarmee van zeer hoge kwaliteit, het is prettig los en steeds crunchy om te scheppen en daarmee het ideale crushed ijs voor je classy cocktailbar of verbluffend mooi opgemaakte buffet.

Online crushed ice of ijsblokjes bestellen

Je kunt hier direct de juiste hoeveelheid ijsblokjes en crushed ice online inkopen, of eerst een offerte aanvragen voor de nodige ijsklontjes of crushed ijs, wellicht meteen samen met een van onze custom-made ijsdecoraties, catering of horeca-verhuur?

Want of je nu eenmalig een spectaculair feest organiseert of regelmatig een event neerzet, met onze horeca- en ijs-services kunnen wij je steeds professioneel ondersteunen en wij kunnen steeds op verbazingwekkend korte termijn leveren. Rocks is daarmee de koelste en meest veelzijdige oplossing voor je evenement.
direct ijsblokjes nodig?

Rocks ijsblokjes en Rocks crushed ijs zijn altijd uit voorraad leverbaar. Binnen zeer kort tijdsbestek kan iedere gewenste hoeveelheid op iedere gewenste plaats in Nederland door onze eigen bezorgdienst worden geleverd. Wij staan 24 uur per etmaal en 7 dagen per week voor u klaar!
direct ijsblokjes bestellen

the Rocks, uw adres voor: ijsblokjes, schaafijs, ijssculpturen, verhuur en catering.

Klik hier om direct telefonisch ijs te bestellen