the Rocks Meesterlijke ijs-decoraties

IJssculpturen zijn een uitstekende manier om van je evenement, je bruiloft of bijzondere presentatie een onvervalst gedenkwaardig event te maken. Je maakt echt een onvergetelijke indruk op je gasten en bezoekers door een speciaal voor deze gelegenheid een op maat gemaakte ijssculptuur te presenteren, hiermee creëer je het absolute wow-moment en laat je bij de mensen een weergaloze herinnering achter.

Met een custom made beeld, volledig van ijs gemaakt, op je buffet of presentatietafel heb je direct een meesterlijke blikvanger waarover nog lang zal worden gepraat. Een perfect vormgegeven beeldhouwwerk van ijs, omgeven door het royale dessert buffet, of een blok helder ijs met daarin jouw nieuwe product centraal op de tafel met de champagne of cocktails eromheen, je bedrijfslogo kunstig gegraveerd in helder ijs bij je spectaculaire productpresentatie. Door de veelzijdigheid van van onze ijssculpturen zijn de mogelijkheden talrijk en slechts de grenzen van je fantasie beperken de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor de perfecte ijsdecoraties voor jouw evenement door te nemen en laat niets je in de weg staan om je feest of je event een daverend succes te laten zijn.
Op maat gemaakte ijs-beelden

Met een tailor-made ijssculptuur, de presentatie van je nieuwe label of product in ijs of onze unieke, op maat gemaakt CNC logo’s geef je een duidelijk signaal af dat je jouw productlancering, bijzondere viering of buitengewoon event met veel zorg hebt vormgegeven, en dat je jouw gasten of je bezoekers de moeite waard vindt om speciaal voor hen, en puur voor deze gelegenheid, een eersteklas ijsdecoratie op maat te laten maken. Dat is wat anders dan een banner of bloemstuk! The Rocks adviseert met plezier hoe je de ijssculptuur of het CNC logo kunt uitlichten en met de meeste impact kunt plaatsen en wij leveren jouw eyecatcher op elke gewenst moment op elk gewenste locatie in Nederland. Je event zal door onze zorgvuldig gemaakte ijssculpturen binnen no time op de social media gezien worden en de snapshots die je bezoekers en gasten delen zullen de wereld over gaan. Klasse onderscheidt zich nou eenmaal.
Customized ijssculpturen

De Rocks ijssculpturen worden helemaal voor jouw gelegenheid op maat gemaakt, in ieder gewenst model en – mocht dat nodig zijn – binnen een verrassend kort tijdsbestek. Met een classy ijssculptuur geef je een duidelijk signaal af over het niveau van je party of evenement en je gasten zullen dit zeker opmerken en weten te waarderen. Wij leveren onze custom made ijssculpturen op elke locatie, neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte aanvraag of om te sparren over de vele, vele mogelijkheden die The Rocks biedt in ijssculpturen en CNC logo’s in ijs.
meer informatie?

Rocks ijssculpturen worden op verzoek voor u op maat gemaakt. Binnen zeer kort tijdsbestek kan iedere gewenste model op iedere gewenste plaats in Nederland door onze eigen bezorgdienst worden geleverd. Wij staan 24 uur per etmaal en 7 dagen per week voor u klaar!
direct ijssculpturen bestellen.

the rocks, ijssculpturen:
de koelste oplossing voor uw evenement