IJsblokjes de beste, ijskoud the Rocks

Voldoende ijsblokjes voor in de geserveerde drankjes of voor het koelen van de champagne of wijn zijn een van de praktische voorwaarden van iedere succesvolle party, professionele productpresentatie, swingend festival of liefdevolle viering. Je wilt hier tijdens het hele event geen omkijken naar hebben en zeker weten dat het met de hoeveelheid en kwaliteit van de bestelde ijsblokjes gewoon helemaal goed zit.

Rocks ijsblokjes worden gemaakt van gezuiverd leidingwater, ze zijn dan ook kristalhelder en zijn perfect vierkant van vorm. Omdat de ijsblokjes worden gevroren bij -25 °C blijven ze altijd droog en los, hierdoor kunnen je bartenders tijdens de hele gelegenheid, ook tot in de late uurtjes, snel en efficiënt je gasten bedienen. Rocks levert het ideale blokje ijs voor het koelen van de uitgeschonken dranken of het gekoeld presenteren van de flessen champagne, witte wijn, eersteklas wodka of smakelijke fruitsappen.
Onze heldere ijsblokjes zijn altijd uit voorraad leverbaar zodat we je altijd op heel korte termijn iedere gewenste hoeveelheid ijsblokjes kunnen leveren, door heel Nederland. Moeiteloos en professioneel je event organiseren gaat beter met de prima service van Rocks.

Online crushed ice of ijsblokjes bestellen

Je kunt hier direct de juiste hoeveelheid ijsblokjes en crushed ice online inkopen, of eerst een offerte aanvragen voor de nodige ijsklontjes of crushed ijs, wellicht meteen samen met een van onze custom-made ijsdecoraties, catering of horeca-verhuur?

Want of je nu eenmalig een spectaculair feest organiseert of regelmatig een event neerzet, met onze horeca- en ijs-services kunnen wij je steeds professioneel ondersteunen en wij kunnen steeds op verbazingwekkend korte termijn leveren. Rocks is daarmee de koelste en meest veelzijdige oplossing voor je evenement.
direct ijsblokjes nodig?

Rocks ijsblokjes en Rocks crushed ijs zijn altijd uit voorraad leverbaar. Binnen zeer kort tijdsbestek kan iedere gewenste hoeveelheid op iedere gewenste plaats in Nederland door onze eigen bezorgdienst worden geleverd. Wij staan 24 uur per etmaal en 7 dagen per week voor u klaar!
direct ijsblokjes bestellen

the Rocks, uw adres voor: ijsblokjes, schaafijs, ijssculpturen, verhuur en catering.